Fasole roșie și conopidă (Rajma Masala)

Fasole roșie și conopidă (Rajma Masala)
Fasole roșie Curried și conopidă (Rajma Masala) ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 93 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 416 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunza de dafin, garam masala, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Fasole roșie curry cu Paneer (Paneer Rajma), Fasole Roșie Curry (Punjabi Rajma), și rajma , cum să faci rajma masala / ușor Punjabi rajma pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un fund greu de 4 până la 5 qt. oală sau cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa și prăjiți, amestecând ocazional, 2 până la 3 minute, sau până se înmoaie ușor. Se amestecă scorțișoară, frunze de dafin, usturoi, ghimbir, fenicul, chimen și cardamom și se prăjește, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
ScorțișoarăScorțișoară
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
ChimenChimen
CeapăCeapă
3
Adăugați cayenne, coriandru, turmeric și garam masala și prăjiți, amestecând, 1 minut. Tăiați roșiile în oală cu degetele. Se amestecă serrano chile, sare, fasole, conopidă și 1 1/2 căni de apă. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți 20 de minute sau până când conopida este fragedă și lichidul s-a îngroșat într-un sos cu aspect catifelat (adăugați mai multă apă dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
Garam MasalaGaram Masala
FasoleFasole
ConopidăConopidă
CoriandruCoriandru
TomateTomate
TurmericTurmeric
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
SosSos
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Condimentează fasolea cu sare. Se amestecă sucul de lămâie și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
FasoleFasole
SareSare
5
Serviți fierbinte peste orez brun, cu iaurt simplu pe lateral, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt SimpluIaurt Simplu
Orez BrunOrez Brun
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate62
Revista