Fasole roșie Curried și conopidă (Rajma Masala) ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 93 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 416 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunza de dafin, garam masala, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Fasole roșie curry cu Paneer (Paneer Rajma), Fasole Roșie Curry (Punjabi Rajma), și rajma , cum să faci rajma masala / ușor Punjabi rajma pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un fund greu de 4 până la 5 qt. oală sau cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și prăjiți, amestecând ocazional, 2 până la 3 minute, sau până se înmoaie ușor. Se amestecă scorțișoară, frunze de dafin, usturoi, ghimbir, fenicul, chimen și cardamom și se prăjește, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Scorțișoară
Fenicul
Usturoi
Ghimbir
Chimen
Ceapă
3
Adăugați cayenne, coriandru, turmeric și garam masala și prăjiți, amestecând, 1 minut. Tăiați roșiile în oală cu degetele. Se amestecă serrano chile, sare, fasole, conopidă și 1 1/2 căni de apă. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți 20 de minute sau până când conopida este fragedă și lichidul s-a îngroșat într-un sos cu aspect catifelat (adăugați mai multă apă dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Garam Masala
Fasole
Conopidă
Coriandru
Tomate
Turmeric
Piper Cayenne Măcinat
Sos
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Condimentează fasolea cu sare. Se amestecă sucul de lămâie și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz
Fasole
Sare
5
Serviți fierbinte peste orez brun, cu iaurt simplu pe lateral, dacă doriți.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.