Fasole roșie și conopidă (Rajma Masala)

Fasole roșie și conopidă (Rajma Masala)
Fasole roșie Curried și conopidă (Rajma Masala) ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 93 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 416 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunza de dafin, garam masala, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Fasole roșie curry cu Paneer (Paneer Rajma), Fasole Roșie Curry (Punjabi Rajma), și rajma , cum să faci rajma masala / ușor Punjabi rajma pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un fund greu de 4 până la 5 qt. oală sau cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și prăjiți, amestecând ocazional, 2 până la 3 minute, sau până se înmoaie ușor. Se amestecă scorțișoară, frunze de dafin, usturoi, ghimbir, fenicul, chimen și cardamom și se prăjește, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
ScorțișoarăScorțișoară
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
ChimenChimen
CeapăCeapă
3
Adăugați cayenne, coriandru, turmeric și garam masala și prăjiți, amestecând, 1 minut. Tăiați roșiile în oală cu degetele. Se amestecă serrano chile, sare, fasole, conopidă și 1 1/2 căni de apă. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți 20 de minute sau până când conopida este fragedă și lichidul s-a îngroșat într-un sos cu aspect catifelat (adăugați mai multă apă dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Garam MasalaGaram Masala
FasoleFasole
ConopidăConopidă
CoriandruCoriandru
TomateTomate
TurmericTurmeric
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
SosSos
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Condimentează fasolea cu sare. Se amestecă sucul de lămâie și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
FasoleFasole
SareSare
5
Serviți fierbinte peste orez brun, cu iaurt simplu pe lateral, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt SimpluIaurt Simplu
Orez BrunOrez Brun
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate62
Revista