Fasole roșie vegetariană picantă și orez

Fasole roșie vegetariană picantă și orez
Picant Vegetarian fasole roșie și orez este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 372 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, fasole, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până frunze de dafin ai putea urma acest curs principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Încercați Crock Oală fasole roșie și orez, Fasole vegetariană și orez, și Tostadas Vegetarian cu fasole neagră picantă (+fără gluten) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea într-un castron mare. Acoperiți cu apă și înmuiați peste noapte. Clătiți și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Setați o cratiță mare grea (cuptorul olandez funcționează bine) la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați uleiul șisaute usturoiul,morcovii,țelina, ceapa și ardeii grași, aproximativ 5 minute. Se condimentează cupiper (nu adăugați sare în această etapă sau fasolea va deveni dură în timpul gătitului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați fasole roșie, frunze de kale,chipotles și sos, Worcestershire,boia afumată,praf de ceapă,cimbru, oregano șicayenne. Se amestecă bine pentru a combina totul, apoi se adaugă frunzele de dafin și 8 cupeapă. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu și se fierbe neacoperit, agitându-seocazional, pana cand amestecul de fasole se ingroasa,aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
KaleKale
5
Adăugați mai multă apă ca eagătește dacă este necesar. Condimentează bine cu sare odată ce fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Când ați terminat, îndepărtați frunzele de dafin. Apoi scoateți cu grijă aproximativ 1 cană de amestec de fasoleîn procesor de bucătărie și piure (sau piure cu o furculiță). Întoarceți piureul în tigaie, gustațiși se condimentează din nou cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
PolonicPolonic
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați sos fierbinte după gust în această etapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
8
Serviți fasolea roșie deasupra orezului alb aburit și garnisiți cu scallions feliate și asqueeze de suc proaspăt de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Alb FiertOrez Alb Fiert
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Fasole RoșieFasole Roșie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
DificultateExpert
Gata În14 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista