Picant Vegetarian fasole roșie și orez este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 372 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, fasole, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până frunze de dafin ai putea urma acest curs principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Încercați Crock Oală fasole roșie și orez, Fasole vegetariană și orez, și Tostadas Vegetarian cu fasole neagră picantă (+fără gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fasolea într-un castron mare. Acoperiți cu apă și înmuiați peste noapte. Clătiți și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Setați o cratiță mare grea (cuptorul olandez funcționează bine) la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați uleiul șisaute usturoiul,morcovii,țelina, ceapa și ardeii grași, aproximativ 5 minute. Se condimentează cupiper (nu adăugați sare în această etapă sau fasolea va deveni dură în timpul gătitului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Toppinguri, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați fasole roșie, frunze de kale,chipotles și sos, Worcestershire,boia afumată,praf de ceapă,cimbru, oregano șicayenne. Se amestecă bine pentru a combina totul, apoi se adaugă frunzele de dafin și 8 cupeapă. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu și se fierbe neacoperit, agitându-seocazional, pana cand amestecul de fasole se ingroasa,aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Fasole Verde Murată
Umăr
Grăsime De Porc înapoi
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Toppinguri, Opționale
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Kale
5
Adăugați mai multă apă ca eagătește dacă este necesar. Condimentează bine cu sare odată ce fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Când ați terminat, îndepărtați frunzele de dafin. Apoi scoateți cu grijă aproximativ 1 cană de amestec de fasoleîn procesor de bucătărie și piure (sau piure cu o furculiță). Întoarceți piureul în tigaie, gustațiși se condimentează din nou cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Polonic
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați sos fierbinte după gust în această etapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
8
Serviți fasolea roșie deasupra orezului alb aburit și garnisiți cu scallions feliate și asqueeze de suc proaspăt de lămâie.