Fasole roșie ușoară și orez este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 490 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, cârnați, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Crock Pot fasole roșie și orez, Fasole roșie ușoară și orez, și Orez ușor de casă și fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Saut primele 4 ingrediente în ulei fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu-mare 8 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați fasole și următoarele 7 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
3
Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
4
Se servește peste orez. Pentru a reîncălzi, cuptorul cu microunde la mediu (50% putere) 3 până la 5 minute sau până când este complet încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper