Fasole roșie ușoară și orez
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegan? Fasolea roșie ușoară și orezul ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 418 calorii, 22g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la blog.fatfreevegan.com are 1 fani. Un amestec de piper, fasole de conserve, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Rețete similare includ Crock Pot fasole roșie și orez, Fasole roșie ușoară și orez, și Fasole neagră ușoară și orez.
Instrucțiuni
Tăiați ceapa în sferturi și pulsați-o în robotul de bucătărie pentru a toca; adăugați-l în tigaia încălzită.
Tăiați ardeiul în sferturi și tocați-l mărunt în procesor; adăugați-l în tigaie.
Tăiați țelina în bucăți lungi de 2 inci și tocați-o și usturoiul în procesor; adăugați-l în tigaie. Se amestecă bine legumele și se adaugă 2 linguri de apă. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 6-10 minute. În timp ce legumele se gătesc, clătiți bine fasolea. Puneți jumătate din ele (1 1/2 cutii) în robotul de bucătărie cu jumătate din cutia de roșii. Procesați până când toate fasolea sunt tocate grosier, doar scurt de piure. Când legumele sunt moi, amestecați fasolea amestecată, fasolea întreagă rămasă, roșiile rămase și toate condimentele, cu excepția sării afumate. Acoperiți bine, reduceți focul la foarte mic și gătiți cel puțin 30 de minute. Se amestecă la fiecare 5 sau 10 minute și se adaugă apă după cum este necesar pentru a menține fasolea umedă, dar nu supă. La fel ca fasolea roșie obișnuită, acestea au un gust mai bun cu cât gătesc mai mult, așa că luați în considerare 30 de minute minimul și gătiți-le mai mult dacă puteți, adăugând apă după cum este necesar. Chiar înainte de servire, presărați sare afumată sau puțin fum lichid. Se amestecă bine și se servește deasupra orezului cu mai mult sos fierbinte pe masă.