Fasole roșie fumurie și orez
Smokey fasole roșie și orez este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 426 calorii, 22g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați fasole, șuncă, cârnați și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Crock Oală fasole roșie și orez, Orez și fasole din Puerto Rico (fasole Roz), și Fasole franceză orez, fasole franceză sănătoasă orez cu semințe de in pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor mare olandez la foc mediu, adăugați fasolea, puiul și carnea de vită, ceapa, șunca de șuncă, ardeiul verde, usturoiul, sarea, piperul negru și cayenne. Se amestecă și se aduce amestecul la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de aproximativ 2 ore.
Într-o tigaie medie la foc mare, adăugați uleiul de struguri. Când uleiul este fierbinte, adăugați cârnații afumați și rumeniți uniform timp de 2 până la 3 minute.
Adăugați cârnații în oală cu fasolea. Continuați să fierbeți fasolea până se înmoaie, încă aproximativ 20 de minute.
Transferați într-un bol de servire și serviți peste orez fierbinte.