Fasole roșie Chipotle și Chorizo
Chipotle și Chorizo fasole roșie este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 3,47 USD pe porție. O porție conține 501 calorii, 24g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ardei iute poblano, chorizo mexican și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole neagră picantă cu Chorizo și cremă Chipotle, Ingredientul Secret (Chorizo): Chorizo-midii aburite și scoici cu fasole albă, și Habas Con Chorizo (Chorizo Spaniol Cu Fasole) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor olandez mare la mare cu ulei. Când fumează, adăugați chorizo, care se prăbușește cu lingura de lemn. Se amestecă frecvent până când grăsimea se face și chorizo este crocant și bine rumenit.
Scoateți cu o lingură cu fante pe o farfurie.
Adăugați ceapa și poblanos, amestecând pentru a acoperi cu grăsime. Se amestecă ocazional până când ceapa devine translucidă și poblanos se transformă ușor carbonizate în jurul marginilor.
Adăugați usturoi, chimen și chipotle și gătiți încă un minut.
Când condimentele sunt aromate, întoarceți chorizo în oală și adăugați roșii și fasole (cu lichidul lor de gătit dacă se utilizează uscat).
Adăugați apă pentru a nu acoperi fasolea, apoi aduceți la fierbere. Reduceți la foc mic și gătiți 20 până la 30 de minute sau până când aromele sunt bine contopite.
Adăugați oțet și sare după gust,
Se servește cu ceapă roșie tocată mărunt, coriandru și smântână la masă.