Fasole Proaspătă De Lima

Fasole Proaspătă De Lima
Fasolea proaspătă de Lima ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 156 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, măsline kalamatan, fasole lima și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Sucotash De Porumb Proaspăt, Fasole Lima, Roșii Și Ceapă, Succotash de porumb proaspăt, fasole Lima, roșii și ceapă, și Fasole Lima cu șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea lima in apa clocotita 20 de minute sau pana se inmoaie. Clătiți cu apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole LimaFasole Lima
ApăApă
2
Combinați uleiul de măsline, oțetul de vin roșu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SareSare
3
Adăugați fasole, roșii de struguri, măsline și pătrunjel; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate De StruguriTomate De Struguri
PătrunjelPătrunjel
MăslineMăsline
FasoleFasole
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista