Fasole Pinto și orez
Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, Fasole Pinto și Orez ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 61 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 536 de calorii . 107 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți zahăr brun, sare, orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 55% , acest fel de mâncare este solid. Noaptea taco de casă cu carnitas și fasole pinto , fasole pinto, ardei prăjiți și supă de varză și fasole roșie din New Orleans și orez cu cârnați Andouille sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în ulei până se înmoaie.
Se ia de pe foc; se amestecă ketchup, zahăr brun, muștar, fum lichid dacă se dorește, sare și piper. Se amestecă orezul și fasolea.
Transferați într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 30-35 de minute sau până când se încălzește.