Fasole Pinquito
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Fasolea Pinquito ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 148 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, pur de roșii, sos enchilada și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Umplutură de Taco cu fasole Pinquito și quinoa, fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, și Cel mai bun darn oală de fasole vreodată-Homestyle Pinto fasole w / o opțiune oala sub presiune.
Instrucțiuni
Alegeți și clătiți 1 lb. fasole pinquito (roz mic).
Se pune într-o oală de 6 litri și se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere, acoperiți, scoateți focul și lăsați să stea 1 oră.
Scurgeți fasolea. Acoperiți cu apă proaspătă, aduceți la fierbere, reduceți focul la foc mic și gătiți până se înmoaie, oriunde de la 40 la 90 de minute, în funcție de prospețimea boabelor.
Scurgeți, rezervați fasole și 1 cană de lichid de gătit.
Într-o oală de 5 litri la foc mediu-mare, gătiți 4 felii (aproximativ 1/4 lb.) bacon, tocat. Când slănina este crocantă, scoateți din tigaie toată grăsimea, cu excepția a 1 linguriță.
Adăugați 2 cepe tocate (12 oz. total) și 2 căței de usturoi tocat în tigaie. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca.
Adăugați 1/2 cană roșie pură, 1/2 cană sos chile roșu sau sos enchilada roșu, 1 lingură zahăr brun, 1 linguriță muștar uscat și fasolea pinquito și lichidul rezervat. Sare după gust. Se aduce la fierbere, amestecând des, apoi se reduce focul și se fierbe timp de aproximativ 10 minute pentru a amesteca aromele.