Fasolea picantă care nu este coaptă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.43 pe portie. O porție conține 355 calorii, 12g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, castraveți, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este mare. Încercați Fasole Picantă La Cuptor, Fasole Picantă La Cuptor, și Fasole Picantă La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați usturoiul, sosul fierbinte, chimenul, sucul de lămâie și uleiul de măsline extravirgin într-un bol, apoi adăugați legumele tocate, pătrunjelul și fasolea. Aruncați salata pentru a se îmbrăca în pansament și condimentați din belșug cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)