Fasolea picantă murată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 16 și costă 60 de cenți pe porție. O porție conține 68 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, crenguțe de mărar, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fasole Verde Murată Picantă, Fasole Verde Murată Picantă, și Fasole Verde Murată Crocantă Și Picantă.
Instrucțiuni
1
Aduceți 2 litri de apă și sare la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați fasole; gatiti 4 minute sau pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
3
Se scurge; se pune într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Combinați oțetul de vin roșu și ingredientele rămase într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut sau pana se dizolva zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
5
Se toarnă peste fasole; se acoperă și se marinează la frigider cel puțin 24 de ore. Aruncați mărarul și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Crengute De Marar Proaspat Culese
6
Scurgeți, dacă doriți.
7
Notă: refrigerați fasolea într-un recipient etanș până la două săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar