Fasole Picantă Murată

Fasole Picantă Murată
Fasolea picantă murată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 16 și costă 60 de cenți pe porție. O porție conține 68 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, crenguțe de mărar, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fasole Verde Murată Picantă, Fasole Verde Murată Picantă, și Fasole Verde Murată Crocantă Și Picantă.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 litri de apă și sare la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați fasole; gatiti 4 minute sau pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Se scurge; se pune într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Combinați oțetul de vin roșu și ingredientele rămase într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut sau pana se dizolva zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Se toarnă peste fasole; se acoperă și se marinează la frigider cel puțin 24 de ore. Aruncați mărarul și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
6
Scurgeți, dacă doriți.
7
Notă: refrigerați fasolea într-un recipient etanș până la două săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista