Black Bean & Black-Eyed Pea Salsa ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 156 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, căței de usturoi, pudră de chili și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, Salată Edamame, fasole neagră și mazăre cu ochi negri cu vinetă de chimen, și Black Eyed Pea Salsa pentru rețete similare.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.