Fasolea neagră și orezul galben ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 393 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați fasole, apă, orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 53 de minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fasole neagră și orez galben, Fasole neagră picantă și orez galben, și Orez galben Mexican și fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sortează și spală fasolea; așezați într-un castron. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; lăsați să stea 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scurgere.
3
Încălziți o cratiță mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
4
Adăugați chorizo; saut timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
5
Adăugați fasole și 4 căni de apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 2 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă. Se amestecă 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru și chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Fasole
Chimen
Apă
Sare
6
Încălziți o tigaie medie la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați 1 1/2 căni de ceapă, ardei gras, jalapeo și usturoi; gatiti 8 minute, amestecand ocazional. Se amestecă 1/4 linguriță de piper negru și amestec de ceapă în amestec de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Ardei Gras
Usturoi
Ceapă
8
Aduceți 2 căni de apă la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Se amestecă 1/4 linguriță sare, orez și turmeric. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când lichidul se evaporă și orezul este fraged. Lingurați 3/4 cană de orez în fiecare din cele 4 boluri și acoperiți fiecare porție cu aproximativ 2/3 cană de amestec de fasole, 3/4 cană de roșii și 1 1/2 lingurițe de coriandru.