Fasole neagră și orez de nucă de cocos

Fasole neagră și orez de nucă de cocos
Fasole neagră și orez de nucă de cocos-Var este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 409 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper poblano, nucă de cocos, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Fasole Neagră De Tei De Nucă De Cocos, Orez și fasole neagră cu coriandru și var, și O oală fasole neagră și orez de tei Cilantro.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coaceți nuca de cocos într-un singur strat pe o foaie de copt 8 până la 10 minute sau până când este prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Aduceți bulion, următoarele 2 Ingrediente, 2 linguri. unt și 1 cană de apă la fierbere într-un 2-qt. cratiță. Se amestecă orezul. Acoperiți, reduceți căldura la minim și gătiți 15 până la 20 de minute sau până când orezul este fraged și apa este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BulionBulion
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Între timp, topiți 1 lingură rămasă. unt într-o cratiță medie la foc mediu-mare; se adaugă ceapa și ardeiul poblano și se sotează 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă fasolea neagră, pudra de chili, chimenul și 3/4 cană de apă. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand ocazional, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PoblanoPiper Poblano
Praf De ChiliPraf De Chili
Fasole NeagrăFasole Neagră
UntUnt
ChimenChimen
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Radeți coaja din var, evitând miezul amar pal, într-un castron; strângeți sucul din var în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Puf de orez cu o furculiță. Îndoiți coaja și sucul de tei, nuca de cocos, ceapa verde și coriandrul în orez fiert fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
OrezOrez
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Nucă De CocosNucă De Cocos
SucSuc
7
Serviți amestecul de fasole peste orez cu toppingurile dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista