Fasole neagră și orez de la joscablu

Fasole neagră și orez de la joscablu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fasolea neagră și orezul De La jos. Această rețetă servește 8 și costă 2,6 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 905 calorii, 22g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână șalotă, pătlagină prăjită și mojo, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Orez și fasole neagră (aragaz de orez), Fasole Neagră Și Orez, și fasole neagră și orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea într-un cuptor olandez mare; adăugați apă la adâncimea de 2 inci deasupra fasolei. Aduceți la fierbere. Se fierbe 1 minut; acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scurgere.
3
Gatiti baconul in cuptorul olandez la foc mediu, amestecand des, 8-10 minute sau pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie; rezervați picături în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Adăugați ceapa, 3 căței de usturoi și ardeiul gras roșu la picăturile fierbinți; gatiti, amestecand des, 10 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
CeapăCeapă
6
Adăugați bulion, următoarele 3 ingrediente și fasole; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, 2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
BulionBulion
1
Se toarnă ulei vegetal la adâncimea de 1 inch într-o tigaie din fontă de 10 inci; se încălzește la 34
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Fry plantain 2 până la 3 minute sau până la aur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
3
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Pregătiți Mojo: amestecați împreună 2 căței de usturoi și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
5
Încălziți 1/2 cană de ulei de măsline într-o tigaie mică la foc mediu 2 până la 3 minute; bateți în amestecul de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
6
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
7
Pregătiți Sofrito: pulsați 7 căței de usturoi și următoarele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie până se toacă fin. Amestec de usturoi Saut în 1 lingură. ulei de măsline fierbinte într-o cratiță medie la foc mediu-mare 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Adăugați paprika și următoarele 3 ingrediente; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
9
Lingură cantitatea dorită orez fiert fierbinte pe farfurii individuale de servire. Completați fiecare cu 1 cană amestec de fasole neagră și 1 lingură. Sofrito.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
10
Stropiți fiecare cu 1 lingură. Mojo.
11
Se presară cu slănină și cuburi de pătlagină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici

Ingrediente

6feliifelii groase de slănină, tăiate cubulețefelii groase de slănină, tăiate cubulețe23 linguri plus 1-1/2 lingurite unt, topit3 linguri plus 1-1/2 lingurite unt, topit8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăFASOLE NEAGRĂFASOLE NEAGRĂ2kilogrameStridii sote sau cubulețe de pui fiert, pentru servireStridii sote sau cubulețe de pui fiert, pentru servire8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăOrez fiert fierbinteOrez fiert fierbinte454Nuci de orice fel (tocate)pachet fasole neagră uscatăpachet fasole neagră uscată2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricoriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)coriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat2căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați3căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați7cuișoare de usturoicuișoare de usturoi1ardei gras verde, tocat grosierardei gras verde, tocat grosier1(poate fi sau trece)chimen măcinatchimen măcinat2(iarnă)suc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripachet sazon cu coriandru si achiotepachet sazon cu coriandru si achiote1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)pachet sazon cu coriandru si achiotepachet sazon cu coriandru si achiote1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)suc proaspăt de portocalesuc proaspăt de portocale1plantain, tăiat în cuburi de 1/2 inchplantain, tăiat în cuburi de 1/2 inch8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPĂTLAGINĂ PRĂJITĂ ȘI MOJOPĂTLAGINĂ PRĂJITĂ ȘI MOJO1ardei gras roșu, tocatardei gras roșu, tocat2(iarnă)ardei grași roșii prăjiți tocațiardei grași roșii prăjiți tocați11 kilogram de dovlecel,2/3 cană (câteva pumni) Parmigiano sau Romano ras2/3 cană (câteva pumni) Parmigiano sau Romano ras2ceapă eșalotă, tocată grosierceapă eșalotă, tocată grosier1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Pâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire2(iarnă)ceapă, zaruri fine (se păstrează pentru garnitura finală)ceapă, zaruri fine (se păstrează pentru garnitura finală)8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei vegetalUlei vegetal1mareceapă galbenă, tocatăceapă galbenă, tocată8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSOFRITOSOFRITO
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 16 m.
Porții8
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista