Fasolea neagră și orezul cu aragaz lent ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 75 de cenți pe porție. O porție conține 272 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ardei iute jalape, fasole, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 72%. Încercați Fasole neagră și orez cu aragaz lent, Aragaz lent fasole neagră în stil cubanez cu orez, și Fasole Neagră Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În aragazul lent de 3 1/2 până la 6 litri, amestecați toate ingredientele, cu excepția orezului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Capac; gatiti la foc mare setarea 6-8 ore.
3
Îndepărtați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
4
Serviți fasolea peste orez. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorului pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm