Fasolea neagră și orezul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 579 calorii, 29G de proteine, și 12g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de ardei gras, ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Orez și fasole neagră (aragaz de orez), Fasole neagră și orez în felul tău, și fasole neagră și orez.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului; păstrați fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
2
Clătiți și scurgeți 3 cutii de fasole neagră. (Nu scurgeți alte 2 cutii.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Neagră
3
Saut ceapa si urmatoarele 4 ingrediente in ulei incins intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare 5 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă fasolea scursă și nedrenată, bulionul de pui și următoarele 5 ingrediente. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți neacoperit, 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Fasole
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
5
Se servește cu orez fiert fierbinte și toppinguri dorite.