Fasole neagră și orez

Fasole neagră și orez
Fasolea neagră și orezul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 517 calorii, 16g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați vinul de gătit auriu goya, oțetul goya, zahărul brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Încercați Orez și fasole neagră (aragaz de orez), Fasole Neagră Și Orez, și Fasole neagră și orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați 1/4 cană de apă în cratița de 4 litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați primele 10 ingrediente în oală. Aduceți amestecul de fasole la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când aromele se reunesc, aproximativ 10 minute. Aruncați frunza de dafin; condimentați fasolea cu Adobo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Împărțiți fasolea uniform între farfuriile de servire. Împărțiți orezul gătit uniform între farfurii alături de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista