Fasole neagră și orez
Fasolea neagră și orezul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 517 calorii, 16g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați vinul de gătit auriu goya, oțetul goya, zahărul brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Încercați Orez și fasole neagră (aragaz de orez), Fasole Neagră Și Orez, și Fasole neagră și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați 1/4 cană de apă în cratița de 4 litri la foc mediu.
Adăugați primele 10 ingrediente în oală. Aduceți amestecul de fasole la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când aromele se reunesc, aproximativ 10 minute. Aruncați frunza de dafin; condimentați fasolea cu Adobo.
Împărțiți fasolea uniform între farfuriile de servire. Împărțiți orezul gătit uniform între farfurii alături de fasole.