Fasole neagră și cârnați

Fasole neagră și cârnați
Fasole neagră și cârnați durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 387 calorii, 15g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,0 USD pe porție. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de oregano, fasole neagră, roșii conservate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Fasole neagră Creolă și cârnați, Orez Roșu Cu Fasole Neagră Și Cârnați, și Fasole neagră Cajun cu cârnați și porumb.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, încălziți uleiul. Gatiti ceapa pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați roșiile, fasolea și condimentele. Aduceți la fierbere. Se amestecă orezul; reduceți focul și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Adăugați cârnați și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista