Fasole neagră Stoup și Sud-Vest Monte Cristo Sandwich-uri
Black Bean Stoup și sud-vestul sandwich-urilor Monte Cristo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 1082 calorii, 64G de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 58% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, stoc de legume, salsa de roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Fasole neagră Stoup și Sud-Vest Monte Cristo Sandwich-uri, Sandvișuri Monte Cr, și Sandvișuri Monte Cristo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o oală medie de supă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați EVOO în oala fierbinte, apoi frunzele de dafin, jalapeno, usturoiul, țelina și ceapa. Gatiti 3-4 minute, apoi adaugati ardei rosii si continuati sa gatiti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Grăsime De Porc înapoi
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scurgeți 2 cutii de fasole și adăugați-le. Cu cutia rămasă, turnați sucul și jumătate de fasole în oală. Folosiți o furculiță pentru a zdrobi fasolea rămasă în cutie. Amestecați piureul de fasole în oală și condimentați cu chimen, coriandru, sare și piper și 2 până la 3 linguri de sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați stoc și roșii la stoup și aduceți la un balon. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
În timp ce gătește stoup, faceți Monte Cristos: întindeți pâinea cu un strat ușor de jeleu de ardei sau sos de chili, salsa, sos taco, apoi construiți sandvișuri folosind 2 felii fiecare de șuncă, brânză și curcan pe sandwich. Bateți ouăle cu lapte și 2 lingurițe de sos fierbinte și condimentați ouăle cu puțină sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De Ardei
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Pâine Cu Nuci și Stafide
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Dientes De Ajo
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Mustar Preparat, Optional
6
Încălziți o tigaie sau o tigaie antiaderentă la foc mediu. Topiți untul în tigaie. Înmuiați fiecare sandviș în învelișul de ou și gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru a topi brânza și a încălzi carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Coapte Cu Viță De Vie (aproximativ 2 Roșii)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Într-un castron mic, amestecați împreună smântână și scallions și rezervați pentru topping stoup. Puneți supa de fasole neagră și acoperiți cu amestec de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Fasole Neagră
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ghimbir întreg, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Tăiați Monte Cristos colț în colț și serviți alături de supă pentru scufundare și ronțăit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional