Fasole Neagră Huevos Rancheros

Fasole Neagră Huevos Rancheros
Fasole neagră Huevos Rancheros este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 419 calorii, 22g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. 63 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Câțiva oameni au plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Dacă aveți ouă, ulei de canolan, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Fasole Neagră Huevos Rancheros, Huevos Rancheros cu piure de fasole neagră, și Huevos Rancheros Cu Sos De Fasole Neagră Chipotle Și Salsa De Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face salsa, amestecați roșiile, ceapa verde, cilantro, sucul de lămâie, ardeiul jalapeno, 1 cățel de usturoi tocat și sare după gust, împreună într-un bol până se omogenizează bine. Acoperiți și refrigerați până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Dientes De AjoDientes De Ajo
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Puneți 1 linguriță de ulei de canola într-o tigaie și încălziți la foc mediu. Se amestecă usturoiul și se gătește 1 minut până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se amestecă fasolea neagră, bulionul de pui și ardeii iute; se fierbe până se încălzește fasolea, aproximativ 5 minute. Opriți focul și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5
Puneți patru tortilla pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Presărați brânza uniform peste tortilla. Sus cu restul de patru tortilla. Acoperiți foaia de copt cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Coaceți tortilla în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Așezați restul de 1 linguriță de ulei de canola într-o tigaie și încălziți la foc mediu. Crack ouă în tigaie, și se fierbe la fermitatea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Pentru a asambla huevos rancheros, așezați tortilla umplută pe patru farfurii de servire. Topiți fiecare tortilla cu amestec de fasole neagră, un strat de salsa și un ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Dientes De AjoDientes De Ajo
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
10
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista