Fasole neagră cubanez II este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 167 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de măsline, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Neagră Cubaneză, Fasole Neagră Cubaneză, și Fasole Neagră Cubaneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fasolea într-o cratiță mare cu suficientă apă pentru a acoperi și înmuiați 8 ore sau peste noapte; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu și sotati ceapa, ardeiul gras verde și usturoiul până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
În amestecul de ceapă, amestecați fasolea scursă, apa, pasta de roșii, pimentos și oțetul. Condimentează cu sare, zahăr și piper. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore, amestecând ocazional, până când fasolea este fragedă.