Fasolea Lima bătută ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 91 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole lima, amidon de porumb, garnitură:crenguță de mentă proaspătă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fasole Lima cu șuncă, Fasole Lima cu șuncă, și Fasole Lima Mediteraneană.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță mare; adăugați fasole și reveniți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți fasolea, rezervând 1 cană de bulion în tigaie și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Bateți împreună iaurtul și amidonul de porumb; bateți în bulion. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu. Se fierbe, amestecând continuu, 1 minut sau până se îngroașă. Se amestecă fasolea, sucul de lămâie și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Toppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate