Fasole La Cuptor Cu Slănină

Fasole La Cuptor Cu Slănină
Nevoie de un garnitură fără lactate? Fasolea la cuptor cu slănină ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 487 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Un amestec de roșii conservate, sos worcestershire, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole la cuptor cu slănină, Bacon Fasole La Cuptor, și Maple Bacon Fasole La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. gătiți pancetta și aproximativ două treimi din slănină într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând ocazional, până când sunt crocante, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Transferați slănina și pancetta într-un bol folosind o lingură pliată. Rezervați picăturile în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până când este moale și aurie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ghimbirul, usturoiul și pudra de chili și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Adăugați roșiile și sucul lor, melasa, sosul Worcestershire, oțetul, pudra de muștar, 1/2 linguriță sare și piper după gust. Creșteți căldura la înălțime medie, aduceți la foc mic și gătiți până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pudră De MuștarPudră De Muștar
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Adăugați fasolea pinto, apoi adăugați fasolea bleumarin și lichidul lor și reveniți la foc mic. Se amestecă amestecul de pancetta-slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole PintoFasole Pinto
Fasole MarinăFasole Marină
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Transferați într-un vas de copt de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Pulsați chiflele cu slănina rămasă nefiertă într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
Presărați firimiturile uniform peste amestecul de fasole. Acoperiți și coaceți 45 de minute, apoi descoperiți și coaceți până când firimiturile se rumenesc, încă aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Sursă foto: Tina Rupp
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista