Nevoie de un garnitură fără lactate? Fasolea la cuptor cu slănină ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 487 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Un amestec de roșii conservate, sos worcestershire, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole la cuptor cu slănină, Bacon Fasole La Cuptor, și Maple Bacon Fasole La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. gătiți pancetta și aproximativ două treimi din slănină într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând ocazional, până când sunt crocante, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Transferați slănina și pancetta într-un bol folosind o lingură pliată. Rezervați picăturile în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până când este moale și aurie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ghimbirul, usturoiul și pudra de chili și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
5
Adăugați roșiile și sucul lor, melasa, sosul Worcestershire, oțetul, pudra de muștar, 1/2 linguriță sare și piper după gust. Creșteți căldura la înălțime medie, aduceți la foc mic și gătiți până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Pudră De Muștar
4 Căni De Făină De Grâu
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Adăugați fasolea pinto, apoi adăugați fasolea bleumarin și lichidul lor și reveniți la foc mic. Se amestecă amestecul de pancetta-slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Pinto
Fasole Marină
2 Cepe Roșii Tăiate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Transferați într-un vas de copt de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Pulsați chiflele cu slănina rămasă nefiertă într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
Presărați firimiturile uniform peste amestecul de fasole. Acoperiți și coaceți 45 de minute, apoi descoperiți și coaceți până când firimiturile se rumenesc, încă aproximativ 20 de minute.