Fasolea la cuptor cu aragaz lent este o fără gluten și vegan garnitură. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 93 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, melasă, fasole de mazăre și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Fasole La Cuptor Cu Aragaz Lent, Fasole La Cuptor Cu Aragaz Lent, și Cele Mai Bune Fasole Coapte Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fasolea într-un castron mare și culegeți-le, aruncând orice fasole sau pietre sparte. Acoperiți fasolea cu cel puțin 3 centimetri de apă rece. Se lasă să se înmoaie neacoperit la temperatura camerei timp de cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se scurge într-o strecurătoare și se rezervă vasul (nu este nevoie să se spele); pune vasul deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați fasolea, slănina și ceapa într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Toppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Bateți ingredientele măsurate rămase în vasul rezervat până se combină.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă în aragazul lent și se amestecă până se combină bine. Acoperiți și gătiți la foc mare sau mic până când fasolea este fragedă și lichidul se îngroașă ușor (se va îngroșa mai mult pe măsură ce se răcește), aproximativ 6 ore. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.