Fasole La Cuptor
Fasolea la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 270 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, melasă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cele mai bune fasole la grătar și încă 5 fasole la cuptor de iubit, Fasole la grătar, și Cele Mai Bune Fasole Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sortează și spală fasolea; așezați într-un castron mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; acoperiți și refrigerați peste noapte.
Așezați fasolea și carnea de porc sărată într-un cuptor olandez mare; acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei. Aduceți la fierbere. Acoperiți; reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Scurgeți, rezervând 2 căni de lichid.
Tăiați carnea de porc în 3 felii și lăsați-o deoparte.
Combinați melasa, catsup, zahărul, sosul Worcestershire, muștarul, sarea, piperul și ceapa; se amestecă bine. Se amestecă fasolea, carnea de porc sărată și lichidul rezervat.
Se toarnă amestecul într-o caserolă de 3 litri. Acoperiți și coaceți la 250 timp de 6 ore. Descoperiți și coaceți încă 1 oră.