Fasole La Cuptor
Boabele coapte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 15 porții cu 270 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână catsup, piper, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cele mai bune fasole BBQ coapte și 5 fasole mai coapte pentru a iubi, Fasole La Cuptor, și Fasole La Cuptor.
Instrucțiuni
Sortează și spală fasolea; așezați într-un castron mare. Acoperiți cu apă la 2 centimetri deasupra fasolei; acoperiți și refrigerați peste noapte.
Așezați fasolea și carnea de porc sărată într-un cuptor olandez mare; acoperiți cu apă la 2 centimetri deasupra fasolei. Aduceți la fierbere. Acoperiți; reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Scurgeți, rezervând 2 căni de lichid.
Tăiați carnea de porc în 3 felii și dați deoparte.
Combinați melasa, catsup, zahărul, sosul Worcestershire, muștarul, sarea, piperul și ceapa; se amestecă bine. Se amestecă fasolea, carnea de porc sărată și lichidul rezervat.
Se toarnă amestecul într-o caserolă de 3 litri. Acoperiți și coaceți la 250 timp de 6 ore. Descoperiți și coaceți 1 oră suplimentară.