Fasole La Cuptor
Blazin ' fasole coapte este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă face 21 de porții cu 206 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de slănină, muștar dijon, fasole bleumarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Blazin ' Buttermilk Wings, Cele mai bune fasole la grătar și încă 5 fasole la cuptor de iubit, și Fasole la cuptor cu șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Gătiți slănina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 lingură de picături în tigaie și puneți slănina deoparte.
Adăugați ceapa la picături în tigaie; saut 3 minute.
Combinați slănina, ceapa și ingredientele rămase, cu excepția spray-ului de gătit într-un castron mare; aruncați bine. Puneți amestecul de fasole într-un vas de copt de 13 x 9 inci sau 2 1/2 litru acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute.