Fasole garbanzo prăjită și usturoi cu Bietă Elvețiană
Fasole prăjită Garbanzo și usturoi cu Chard elvețian este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 354 calorii. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, căței de usturoi, bietă elvețiană și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Fasole Garbanzo Prăjită Și Usturoi Cu Bietă Elvețiană, Fasole garbanzo prăjită și usturoi cu Bietă Elvețiană, și Tocană de linte roșie Curried și Chard elvețian cu fasole Garbanzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 5 ingrediente într-un vas de copt din sticlă de 8x8x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
3
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
4
Se toarnă ulei peste; acoperiți vasul cu folie. Prăjiți până când usturoiul este fraged, aproximativ 45 de minute. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor, se acoperă și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
1
Încălziți uleiul în oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați usturoiul, frunzele de dafin și șalotele. Acoperiți; gătiți până când șalotele sunt fragede, aproximativ 2 minute. Descoperi; adăugați jumătate de bietă. Aruncați până când se ofilesc și volumul se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Chard Elvețian
3
Adăugați bietul rămas. Aruncați până când se ofilește smogul, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
4
Adăugați bulion. Acoperiți și gătiți până când mătgul este fraged, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute. Condimentează ciorba cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Bulion
Chard Elvețian
5
Transferați amestecul de bietă într-o sită mare așezată peste castron și scurgeți. Faceți înainte: poate fi pregătit cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
6
Lăsați să stea la temperatura camerei.
7
Scurgeți garbanzos și rezervați ulei; aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Năut
Ulei De Gătit
8
Combinați garbanzos și smog în tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
Chard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați 2 linguri ulei rezervat de la garbanzos. Se aruncă la foc mediu până se încălzește, umezindu-se cu mai mult ulei cu linguri, dacă este necesar, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper și se servește.