Fasole Franceză Provensală

Fasole Franceză Provensală
Fasolea Franceză provensală ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 316 calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți cimbru, țelină tăiată în cuburi medii, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Franceză într-un Flash: proven Unixtal Sabluri Unixt, Franceză într-o clipă: midii și scoici peste scoici, și Fasole verde din Virginia provensal.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați fasolea într-un bol și acoperiți-o cu apă. Înmuiați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scurgeți fasolea, puneți-o într-o cratiță mare cu bulionul de pui și dați la fiert. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 până la 40 de minute, până când este fraged, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați 1 lingură de sare pentru ultimele 10 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Scurgeți, rezervați stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline, apoi adăugați ceapa, morcovii tăiați cubulețe și țelina și gătiți la foc mic timp de 10 până la 15 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați pătrunjelul, usturoiul, rozmarinul și cimbrul și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
8
Adăugați fasolea și 2 căni din stocul de gătit. (Dacă nu aveți suficient lichid, adăugați stoc suplimentar sau apă pentru a face 2 căni.) Gatiti timp de 15 minute pana cand stocul face putin sos, adaugand mai mult stoc daca este necesar. Terminați cu parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
9
Se servește cu o garnitură de pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru francezi. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care îl puteți încerca este Chateau Le Grand Moulin Cotes De Bordeaux Blaye. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Chateau Le Grand Moulin Cotes De Bordeaux Blaye
Chateau Le Grand Moulin Cotes De Bordeaux Blaye
Mai ales Merlot, cu Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc și Malbec și îmbătrânit în cuve de ciment. Arome generoase, coapte și fructe înainte de coacăz întunecat, mure, cassis, mentă și condimente cu atingeri de pământ. Palatul cu corp mediu are arome frumoase echilibrate susținute de taninuri rafinate, texturate și aciditate echilibrată. Finisajul este savuros, cu arome pământești și lungime foarte bună.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate49
Revista