Fasole Franceză Provensală

Fasole Franceză Provensală
Fasolea Franceză provensală ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 316 calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți cimbru, țelină tăiată în cuburi medii, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Franceză într-un Flash: proven Unixtal Sabluri Unixt, Franceză într-o clipă: midii și scoici peste scoici, și Fasole verde din Virginia provensal.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați fasolea într-un bol și acoperiți-o cu apă. Înmuiați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Scurgeți fasolea, puneți-o într-o cratiță mare cu bulionul de pui și dați la fiert. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 până la 40 de minute, până când este fraged, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați 1 lingură de sare pentru ultimele 10 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Scurgeți, rezervați stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
6
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline, apoi adăugați ceapa, morcovii tăiați cubulețe și țelina și gătiți la foc mic timp de 10 până la 15 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați pătrunjelul, usturoiul, rozmarinul și cimbrul și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
8
Adăugați fasolea și 2 căni din stocul de gătit. (Dacă nu aveți suficient lichid, adăugați stoc suplimentar sau apă pentru a face 2 căni.) Gatiti timp de 15 minute pana cand stocul face putin sos, adaugand mai mult stoc daca este necesar. Terminați cu parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Se servește cu o garnitură de pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru francezi. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care îl puteți încerca este Chateau Le Grand Moulin Cotes De Bordeaux Blaye. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Chateau Le Grand Moulin Cotes De Bordeaux Blaye
Chateau Le Grand Moulin Cotes De Bordeaux Blaye
Mai ales Merlot, cu Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc și Malbec și îmbătrânit în cuve de ciment. Arome generoase, coapte și fructe înainte de coacăz întunecat, mure, cassis, mentă și condimente cu atingeri de pământ. Palatul cu corp mediu are arome frumoase echilibrate susținute de taninuri rafinate, texturate și aciditate echilibrată. Finisajul este savuros, cu arome pământești și lungime foarte bună.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate49
Revista