Fasole Franceză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați fasolea Franceză. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 161 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează cel mai bine ca o farfurie și se face în aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 83%. Încercați Fasole Franceză / Salată De Fasole Verde, Roșii Și Busuioc, Creveți prăjiți cu Fettuccine și fasole franceză, și Salată de fasole franceză și rădăcină de țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Albiți fasolea într-o oală mare cu apă sărată clocotită timp de doar 4 minute.
Scurgeți imediat și scufundați într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a opri gătitul. Când sunt reci, scurgeți și lăsați deoparte.
Între timp, într-un castron mare aruncați ceapa și ardeii grași împreună cu 2 linguri de ulei de măsline și presărați generos cu sare și piper.
Așezați într-un singur strat pe o foaie de copt și prăjiți aproximativ 15 minute, aruncând din când în când cu o spatulă pentru a vă asigura că legumele se prăjesc uniform.
Chiar înainte de servire, reîncălziți fasolea într-o tigaie mare sotată stropită cu puțin ulei de măsline.
Se presară sare și piper și se aranjează pe un platou. Puneți legumele prăjite peste fasolea și serviți fierbinte sau la temperatura camerei.