Fasole Franceză

Fasole Franceză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați fasolea Franceză. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 161 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează cel mai bine ca o farfurie și se face în aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 83%. Încercați Fasole Franceză / Salată De Fasole Verde, Roșii Și Busuioc, Creveți prăjiți cu Fettuccine și fasole franceză, și Salată de fasole franceză și rădăcină de țelină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Albiți fasolea într-o oală mare cu apă sărată clocotită timp de doar 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Scurgeți imediat și scufundați într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a opri gătitul. Când sunt reci, scurgeți și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Între timp, într-un castron mare aruncați ceapa și ardeii grași împreună cu 2 linguri de ulei de măsline și presărați generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Așezați într-un singur strat pe o foaie de copt și prăjiți aproximativ 15 minute, aruncând din când în când cu o spatulă pentru a vă asigura că legumele se prăjesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
7
Chiar înainte de servire, reîncălziți fasolea într-o tigaie mare sotată stropită cu puțin ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Se presară sare și piper și se aranjează pe un platou. Puneți legumele prăjite peste fasolea și serviți fierbinte sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Fasole VerdeFasole Verde
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate63
Revista