Fasole Franceză

Fasole Franceză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați fasolea Franceză. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 161 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează cel mai bine ca o farfurie și se face în aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 83%. Încercați Fasole Franceză / Salată De Fasole Verde, Roșii Și Busuioc, Creveți prăjiți cu Fettuccine și fasole franceză, și Salată de fasole franceză și rădăcină de țelină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Albiți fasolea într-o oală mare cu apă sărată clocotită timp de doar 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Scurgeți imediat și scufundați într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a opri gătitul. Când sunt reci, scurgeți și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Între timp, într-un castron mare aruncați ceapa și ardeii grași împreună cu 2 linguri de ulei de măsline și presărați generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Așezați într-un singur strat pe o foaie de copt și prăjiți aproximativ 15 minute, aruncând din când în când cu o spatulă pentru a vă asigura că legumele se prăjesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Chiar înainte de servire, reîncălziți fasolea într-o tigaie mare sotată stropită cu puțin ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se presară sare și piper și se aranjează pe un platou. Puneți legumele prăjite peste fasolea și serviți fierbinte sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate63
Revista