Fasole Fava și Pecorino Toscano

Fasole Fava și Pecorino Toscano este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 335 calorii. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână radicchio, sare de mare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Un sandviș toscan: fasole fava și brânză pecorino, Brioșe Savuroase Cu Fasole Fava, Brânză Pecorino Și Salam, și Pecorino Toscano Stagionato cu pastă de smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea fava și pecorino într-un bol mic de amestecare.
Stropiți uleiul de măsline deasupra și condimentați cu sare și piper. Aruncați foarte ușor doar pentru a combina aromele și având grijă să nu rupeți fasolea sau să zdrobiți brânza.
Movilă un sfert din fasole și brânză în centrul fiecăreia dintre cele 4 farfurii de salată. Completați fiecare porție cu câteva bucăți de radicchio.O Versiune Mai Complexă
Pentru o variantă a acestei rețete, faceți așa cum fac prietenii mei de la Da IFrasca din Montevarchi: pentru fiecare porție, top cup/55g fasole fava cu 2 linguri de fasole cannellini fierte și răcite, stropiți cu uleiul de măsline, apoi acoperiți cu Pecorino Toscano și câteva așchii de trufe albe sau negre.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;