Fasole Fava în sos Tahini
Fasolea Fava în sos Tahini ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă servește 4 și costă 78 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 243 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole fava, ceapă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Fasole Fava în sos Tahini, Fasole Fava cu sos de usturoi de roșii, și Paste cu fasole Fava și sos de lămâie.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică până la medie la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in ulei pana se inmoaie.
Se amestecă fasolea și sucul de lămâie. Apoi, amestecați tahini până când amestecul este gros. Apoi, adăugați usturoiul și gătiți încă câteva minute. Condimentează după gust cu sare și piper.