Fasolea fava cu păstăi întregi fierte cu mărar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 176 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Un amestec de mărar, zahăr, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Anghinare Fierte Și Fasole Fava, Tocană de pui fiert cu bere cu fasole Fava și mazăre, și Tagine de fasole Fava, fasole verde și inimi de anghinare.
Instrucțiuni
1
Puneți uleiul și ceapa într-o oală mare la foc mediu-mare. Gatiti pana cand parfumati, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați favas, sare, zahăr și 1/4 cană de apă. Aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Sare
3
Adăugați 1/4 cană de mărar, acoperiți și gătiți până când păstăile fava sunt fragede și încep să se destrame, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
Mărar
4
Se presară cu 1 lingură. mărar și se servește cald sau la temperatura camerei, cu iaurt pe lateral.