Fasole Dilly
Fasolea Dilly ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 74 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole de ceară, căței de usturoi, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole Dilly, Fasole Dilly Picantă, și Fasole Dilly lui John pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă sarea și 1 galon de apă caldă într-un castron mare până se dizolvă sarea.
Lăsați saramura să se răcească la temperatura camerei.
Puneți fasolea cu ingredientele rămase într-un vas mare de amestecare din ceramică, sticlă sau oțel inoxidabil.
Adăugați saramură pentru a acoperi.
Se toarnă saramura rămasă într-o pungă de plastic resigilabilă; sigilați și așezați pe fasole pentru a se scufunda. Acoperiți vasul cu un prosop de bucătărie curat.
Lăsați să stea la temperatura camerei până când se formează bule în jurul marginii vasului, 4-5 zile.
Îndepărtați orice spumă de pe suprafața saramurii. Continuați să lăsați să stea la temperatura camerei, aruncând spuma după cum este necesar, până când fasolea este murată, aproximativ 2 săptămâni.
Folosind o lingură cu fante, împărțiți fasolea, ierburile și condimentele între 3 borcane curate de 1 litru. Puneți o strecurătoare cu 2 straturi de pânză de brânză peste un ulcior mare; se toarnă saramură prin strecurătoare.
Se toarnă peste fasole în borcane, lăsând 1/2" spațiu deasupra. Capac; se răcește până la 2 luni.