Fasole de unt cu unt, mentă și tei din bucătăria Lee Bros. Charleston
Fasole de unt cu unt, mentă și Var din bucătăria Lee Bros.Charleston ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 49 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 212 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 41 de fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare kosher, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Charleston Hominy din bucătăria Lee Bros. Charleston, Creveți și crupe din bucătăria Lee Bros. Charleston, și Cocktailul Hugo din bucătăria Lee Bros. Charleston pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți 6 căni de apă și 1 lingură de sare la fierbere la foc mare.
Adăugați fasolea de unt și gătiți până se înmoaie, 9 până la 12 minute, în funcție de mărimea boabelor.
Se scurge într-o strecurătoare și se agită strecurătoarea de mai multe ori pentru a vărsa cât mai multă apă din fasole.
Puneți untul într-un castron mare de servire și turnați deasupra fasolea caldă de unt. Aruncați fasolea cu untul până se topește tot untul.
Adăugați sucul de lămâie și aruncați din nou pentru a distribui. Îndoiți menta, condimentați cu sare și piper negru și împrăștiați coaja de tei deasupra.