Fasolea de porc și Pinto este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 10. O porție conține 767 calorii, 53G de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați friptura de carne de porc, conserve de roșii, chipsuri de tortilla de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Carne De Porc Mexicană Și Fasole Pinto, Cea mai bună oală de fasole din toate timpurile - fasole Pinto Homestyle cu opțiune de oală sub presiune, și Fasole Pinto.
Instrucțiuni
1
Sortează fasolea și clătește cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Așezați fasolea într-un cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 până la 4 ore sau până când fasolea se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
4
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
5
Puneți friptura într-un 5-qt. aragaz lent. Într-un castron, combinați fasolea, roșiile, morcovii, țelina, apa, ardeii iute, pudra de chili, usturoiul, chimenul, oregano și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoi
1 Cană De Usturoi Tocat
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se toarnă peste friptură. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 3 ore. Reduceți căldura la minim; gatiti 5 ore mai mult sau pana cand fasolea este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
7
Scoateți carnea, tăiați cu două furculițe și reveniți la aragazul lent. Cu o lingură cu fante, serviți amestecul de carne peste chipsuri de porumb sau în tortilla; serviți cu toppinguri la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm