Fasolea de porc și Pinto este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 10. O porție conține 767 calorii, 53G de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați friptura de carne de porc, conserve de roșii, chipsuri de tortilla de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Carne De Porc Mexicană Și Fasole Pinto, Cea mai bună oală de fasole din toate timpurile - fasole Pinto Homestyle cu opțiune de oală sub presiune, și Fasole Pinto.
Instrucțiuni
1
Sortează fasolea și clătește cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Așezați fasolea într-un cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 până la 4 ore sau până când fasolea se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
4
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
5
Puneți friptura într-un 5-qt. aragaz lent. Într-un castron, combinați fasolea, roșiile, morcovii, țelina, apa, ardeii iute, pudra de chili, usturoiul, chimenul, oregano și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoi
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Toppinguri, Opționale
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă peste friptură. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 3 ore. Reduceți căldura la minim; gatiti 5 ore mai mult sau pana cand fasolea este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
7
Scoateți carnea, tăiați cu două furculițe și reveniți la aragazul lent. Cu o lingură cu fante, serviți amestecul de carne peste chipsuri de porumb sau în tortilla; serviți cu toppinguri la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch