Fasole de grătar cu aragaz lent și carne de vită

Fasole de grătar cu aragaz lent și carne de vită
Fasolea de grătar cu aragaz lent și carnea de vită este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 654 calorii, 25g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 10 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Mergeți la magazin și ridicați coaste de vită, fasole coaptă, sos de grătar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Încercați Fasole de grătar cu aragaz lent și carne de vită, Fasole De Grătar Cu Aragaz Lent, și 365 de zile de gătit lent: pentru aragazul lent fără carne de vită la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, amestecați ceapa și slănina. Se acoperă cu carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Se toarnă sos de grătar peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Carne De VităCarne De Vită
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
4
Scoateți carnea de vită din aragaz; așezați pe tabla de tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Tăiați carnea de vită în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
6
Se toarnă sucuri din aragaz prin strecurătoare într-un castron mic, rezervând ceapă, slănină și 1/2 cană sucuri. Întoarceți carnea de vită, ceapa, slănina și 1/2 cană sucuri la aragaz. Se amestecă fasolea coaptă. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gatiti 40 pana la 50 de minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole La CuptorFasole La Cuptor
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca Big Smooth Old Vine Zinfandel. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Mare Buna Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Mare Buna Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Big Smooth Zinfandel se deschide cu arome de spargere de cireșe negre delicioase, mure, smochine și framboise. Nucă de cocos prăjită, vanilie tahitiană și indicii de mărar afumat se ridică din pahar, ca urmare a îmbătrânirii stejarului American. Mătăsos neted pe palat, cu arome de boysenberry, reducere de rodie și coacăze roșii care vă întâmpină la prima înghițitură. Pe mijlocul palatului, notele proaspete de nucă de cocos și fasole de vanilie plutesc și vă lasă cu un finisaj echilibrat.Asociați acest vin cu capsele dvs. preferate pentru grătar - vă sugerăm coaste picante pentru copii
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista