Fasole de coajă marinată cu roșii prăjite

Fasole de coajă marinată cu roșii prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea marinată cu roșii prăjite. O porție conține 46 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 6 și costă $1.09 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de roșii cherry, pătrunjel cu frunze plate, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Roșii de moștenire cu vinetă de fasole de coajă, Fasole verde marinată și roșii cu mărar, și Fasole verde marinată cu roșii, măsline și Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți fiecare tip de fasole într-o cratiță separată și acoperiți cu 2 inci cu apă. Aduceți apa la fierbere la foc mare, adăugați 1 lingură de sare în fiecare oală și reduceți focul la foc mic. Gatiti pana cand fasolea este frageda, dar nu este atat de moale incat sa fie moale. Între 20 și 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați mai multă apă în timp ce gătiți, dacă este necesar. Fiecare tip de fasole va necesita un timp de gătit diferit, așa că monitorizați-le îndeaproape. Când este gătit, opriți focul și lăsați fasolea să se răcească complet în apă.Între timp. Reglați suportul cuptorului la poziția centrală, apoi preîncălziți la 300 degress F.In un castron mediu, rotiți roșiile în 1 lingură de ulei de măsline și un vârf mare de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Așezați o grătar pe o foaie de copt și întindeți roșiile pe grătar într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4
Se introduce la cuptor și se prăjește până când cojile sunt zbârcite, dar sunt încă plinuțe și umede, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți din cuptor și lăsați roșiile să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Combinați fasolea gătită și rece într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
7
Adăugați pătrunjelul, oregano și vinaigreta. Condimentează cu sare și piper, apoi amestecă cu grijă fasolea pentru a combina aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
8
Lasă fasolea să stea și marinează cel puțin o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
9
Transferați pe o farfurie de servire, acoperiți cu roșii prăjite și mai mult piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
10
Se servește la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista