Fasole de coajă marinată cu roșii prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea marinată cu roșii prăjite. O porție conține 46 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 6 și costă $1.09 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de roșii cherry, pătrunjel cu frunze plate, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Roșii de moștenire cu vinetă de fasole de coajă, Fasole verde marinată și roșii cu mărar, și Fasole verde marinată cu roșii, măsline și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți fiecare tip de fasole într-o cratiță separată și acoperiți cu 2 inci cu apă. Aduceți apa la fierbere la foc mare, adăugați 1 lingură de sare în fiecare oală și reduceți focul la foc mic. Gatiti pana cand fasolea este frageda, dar nu este atat de moale incat sa fie moale. Între 20 și 45 de minute.
Adăugați mai multă apă în timp ce gătiți, dacă este necesar. Fiecare tip de fasole va necesita un timp de gătit diferit, așa că monitorizați-le îndeaproape. Când este gătit, opriți focul și lăsați fasolea să se răcească complet în apă.Între timp. Reglați suportul cuptorului la poziția centrală, apoi preîncălziți la 300 degress F.In un castron mediu, rotiți roșiile în 1 lingură de ulei de măsline și un vârf mare de sare.
Așezați o grătar pe o foaie de copt și întindeți roșiile pe grătar într-un singur strat.
Se introduce la cuptor și se prăjește până când cojile sunt zbârcite, dar sunt încă plinuțe și umede, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați roșiile să se răcească la temperatura camerei.
Combinați fasolea gătită și rece într-un bol mare de amestecare.
Adăugați pătrunjelul, oregano și vinaigreta. Condimentează cu sare și piper, apoi amestecă cu grijă fasolea pentru a combina aromele.
Lasă fasolea să stea și marinează cel puțin o oră.
Transferați pe o farfurie de servire, acoperiți cu roșii prăjite și mai mult piper negru după gust.
Se servește la temperatura camerei.