Fasolea de Chili de casă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 217 calorii, 13g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 50 de cenți pe porție. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pudră de chili, ardei iute, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Chili de vită de casă cu fasole, Chili Dip-conserve de tamale, fasole chili, Rotel și multe altele fac o baie aromată, și Fasole Prăjită De Casă Cu Condimente Fajita De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scurgeți lichidul de înmuiere din fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
2
Puneți-le în oala sub presiune cu apă, ceapă, usturoi, oregano, chimen și ardei iute. Închideți oala sub presiune și aduceți-o la presiune ridicată; gătiți timp de 5 minute la presiune ridicată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
3
Scoateți-l de pe foc și lăsați presiunea să scadă în mod natural. (Dacă le gătiți într-o oală obișnuită sau crockpot, gătiți până când fasolea este suficient de moale pentru a mânca. Timpul va varia în funcție de fasole și de metoda de gătit, dar pe aragaz, permiteți cel puțin o oră de gătit; în aragazul lent, contați pe cel puțin 3 ore la mare sau 6 la mic. Apoi continuați cu restul rețetei.) Deschideți aragazul și îndepărtați ardeii iute uscați (strângeți-i ușor pentru a scoate toată aroma, dar nu adăugați semințele la fasole dacă nu doriți să fie picante).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Uscat
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați ingredientele rămase și gătiți, neacoperite, timp de 20-30 de minute. Reglați condimentele după propriul gust.
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.