Fasole cremoasa Cannellini cu usturoi si Oregano

Fasole cremoasa Cannellini cu usturoi si Oregano
Fasolea cremoasă Cannellini cu usturoi și Oregano ar putea fi doar fără gluten și vegan rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 229 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 8. Un amestec de frunze de dafin, sare kosher, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 6 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Fasole cremoasa Cannellini cu usturoi si Oregano, Fasole Cannellini Cu Usturoi Și Salvie, și Crockpot Rosemary & Usturoi Cannellini Fasole.

Instrucțiuni

1
Sortați și spălați fasolea; se pune într-un cuptor olandez de 6 litri. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să stea 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scurgeți fasolea; reveniți la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați 1 galon de apă. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 2 ore sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Scurgeți fasolea, rezervând 3/4 cană lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
5
Așezați fasolea într-un castron; amestecați lichidul de gătit rezervat și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Lăsați să stea 30 de minute. Spălați și uscați tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Încălziți tigaia la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Adăugați oregano, usturoi și frunze de dafin; saut 2 minute sau până când usturoiul este auriu. Se amestecă amestecul de fasole. Aduceți la foc mic; gatiti 4 minute sau pana devine cremos, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
UsturoiUsturoi
10
Se ia de pe foc; scoateți și aruncați usturoiul și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UsturoiUsturoi
11
Se presară cu piper, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
DificultateExpert
Gata În11 hrs, 6 m.
Porții8
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista