Fasole cremoasa Cannellini cu usturoi si Oregano
Fasolea cremoasă Cannellini cu usturoi și Oregano ar putea fi doar fără gluten și vegan rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 229 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 8. Un amestec de frunze de dafin, sare kosher, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 6 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Fasole cremoasa Cannellini cu usturoi si Oregano, Fasole Cannellini Cu Usturoi Și Salvie, și Crockpot Rosemary & Usturoi Cannellini Fasole.
Instrucțiuni
Sortați și spălați fasolea; se pune într-un cuptor olandez de 6 litri. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să stea 8 ore.
Scurgeți fasolea; reveniți la tigaie.
Adăugați 1 galon de apă. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 2 ore sau până se înmoaie.
Scurgeți fasolea, rezervând 3/4 cană lichid de gătit.
Așezați fasolea într-un castron; amestecați lichidul de gătit rezervat și sarea.
Lăsați să stea 30 de minute. Spălați și uscați tigaia.
Încălziți tigaia la foc mediu.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați oregano, usturoi și frunze de dafin; saut 2 minute sau până când usturoiul este auriu. Se amestecă amestecul de fasole. Aduceți la foc mic; gatiti 4 minute sau pana devine cremos, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; scoateți și aruncați usturoiul și frunza de dafin.
Se presară cu piper, dacă se dorește.