Fasole Coaptă Gătită Lent
Fasolea coaptă gătită lent ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 79 de cenți pe porție. O porție conține 288 calorii, 15g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă de la Toateretete are 15 fani. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, apă, sos worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 78%. Încercați Fasole Boston Coapte Lent Fierte, Șuncă și fasole fierte lent, și Fasole gătită lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți fasolea într-o oală mare și acoperiți cu multă apă. Acoperiți vasul cu un capac și înmuiați fasolea timp de 8 ore sau peste noapte.
Scurgeți și umpleți vasul cu apă proaspătă.
Gatiti fasolea la foc mediu pana se inmoaie, aproximativ 1 ora.
Scurgeți fasolea, rezervând apa pentru utilizare ulterioară.
Puneți fasole, ketchup, șuncă, 1 1/2 cană apă, zahăr brun, melasă, pudră de ceapă, muștar, sare, sos Worcestershire, piper negru și 1 cană apă de fasole rezervată într-un aragaz lent.
Adăugați mai multă apă de fasole, după cum este necesar, dacă fasolea se usucă prea mult.
Gatiti la minim timp de 7 pana la 9 ore.