Fasole Coaptă Gătită Lent
Fasolea coaptă gătită lent ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 79 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 288 calorii, 15g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, șuncă, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 ore și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 63%. Încercați Fasole Coaptă Boston Gătită Lent, Fasole Gătită Lent, și Fasole gătită lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-o oală mare și acoperiți cu multă apă. Acoperiți oala cu un capac și înmuiați fasolea timp de 8 ore sau peste noapte.
Scurgeți și umpleți vasul cu apă proaspătă.
Gatiti fasolea la foc mediu pana se inmoaie, aproximativ 1 ora.
Scurgeți fasolea, rezervând apa pentru utilizare ulterioară.
Așezați fasole, ketchup, șuncă, 1 1/2 cană apă, zahăr brun, melasă, pudră de ceapă, muștar, sare, sos Worcestershire, piper negru și 1 cană apă de fasole rezervată într-un aragaz lent.
Adăugați mai multă apă de fasole după cum este necesar dacă fasolea se usucă prea mult.
Gatiti la foc mic timp de 7 pana la 9 ore.