Fasole chineză lungă cu apă portocalie Sambal

Fasole chineză lungă cu apă portocalie Sambal
Fasole chineză lung cu apă Sambal portocaliu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 93 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 50 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți sambal, ghimbir, sare de mare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Rețete similare includ Sambal Fasole Lungă, Boabe Lungi Chinezești Glazurate (Sau Fasole Verde), și Fasole Chineză Lungă Și Slănină.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați apa, sucul de portocale, sucul de lămâie, oțetul, zahărul, usturoiul, ghimbirul și sambalul, până când se combină bine și se lasă deoparte. Într-o tigaie mare la foc mare, adăugați uleiul de struguri și fasolea și gătiți până se zbârcesc ușor. Odată fierte, scoateți fasolea din tigaie pe prosoape de hârtie, pentru a se scurge. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare, adăugați amestecul de apă portocalie și aduceți la fierbere. Reduceți amestecul până când este suficient de gros pentru a acoperi o lingură, aproximativ 20 până la 30 de minute. Coborâți focul la mediu și adăugați fasole gătită. Aruncați fasolea în apa portocalie și gătiți timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Transferați amestecul de fasole într-un vas de servire și serviți.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate47
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista