Fasole Calico
Fasole Calico este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 33g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 539 calorii. Această rețetă de la Toaterețetele necesită sare și piper, ceapă, muștar măcinat și fasole lima. 70 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fasole Calico, Fasole Calico, și Fasole Calico Cowboy.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumenesc uniform.
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte. În aceeași tigaie, zdrobiți carnea de vită măcinată și gătiți la foc mediu-mare 2 minute.
Se amestecă ceapa și se continuă să se soteze până când carnea de vită se rumeneste și ceapa este aurie.
Scurgeți grăsimea, dacă doriți.
Într-o caserolă de 4 litri, amestecați împreună slănină, carne de vită, ceapă, fasole lima, fasole, carne de porc și fasole, muștar uscat, zahăr brun, sare și piper. Acoperiți vasul și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute, până la bule.