Fasole Calabrese și cartofi prăjiți
Fasolea Calabrese și cartofii prăjiți este o fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 334 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de fasole, usturoi, cartofi Yukon gold și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Fasole Calabrese și cartofi prăjiți, Cartofi la cuptor și fasole cu Pancetta, și Salată de cartofi noi cu pancetta , fasole și mentă.
Instrucțiuni
Puneți cartofii în apă sărată rece și aduceți la fierbere, fierbeți 1 minut.
Îndepărtați cu o lingură cu fante.
Adăugați fasolea în apă și fierbeți timp de 3 minute.
Îndepărtați cu lingura cu fante.
Într-o tigaie sotată la foc mediu-mare, încălziți 1/3 cană de ulei de măsline extravirgin. Când uleiul este fierbinte, adăugați cartofi și gătiți timp de 8 minute până se rumenesc.
Se adaugă usturoiul și se condimentează cu sare și piper. Când usturoiul este maro deschis, adăugați fulgii de chili și sotati timp de 10 secunde, apoi adăugați oregano. Continuați să sotati timp de 4 minute. Folosind mâinile, strângeți roșiile între degete chiar în tigaie.
Adăugați 1 cană de apă rece.
Adăugați fasole largă. Când vine vorba de fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 10 minute. Opriți și lăsați să stea 5 minute, apoi amestecați uleiul de măsline rămas. Gustați și reglați condimentele, dacă este necesar, și serviți imediat.