Fasole Beată
Fasolea beată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 163 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de chili-usturoi, fasole pinto, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Fasole Beată (Frijoles Borrochos), Fasole borracho (beată) a lui Kiki, și Fasole peruano beată cu Cilantro și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați fasolea peste noapte; se scurge. Spălați fasolea; puneți într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu 1 galon de apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 1 oră sau până când fasolea este aproape fragedă.
Scoateți din căldură; scurgeți fasolea, rezervând 2 căni de lichid de gătit.
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, usturoiul și serrano; sotati 2 minute sau pana cand ceapa este moale.
Adăugați fasole, lichid rezervat, poblano, sare și piper; gătiți 20 de minute sau până când fasolea este fragedă.
Se presara cu ceapa verde.