Fasole Albă Sotată
Fasolea albă sotată este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 197 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de vin, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Spanac Sotat Și Fasole Albă, Spanac Saut Cu Fasole Alba Si Nuci De Pin, și Lămâie Parmezan Sauteed Kale & Fasole Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, la foc mediu, adăugați uleiul. Când uleiul este fierbinte se adaugă ceapa cu un vârf de sare și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și chimenul și gătiți până la parfum, aproximativ 2 minute. Ridicați focul și adăugați vinul alb. Gatiti pana cand vinul se reduce la jumatate. Se amestecă fasolea și oregano și se condimentează cu sare și piper, după gust. Gatiti usor timp de 15 minute.
Transferați într-un castron de servire și serviți.