Fasole albă rapidă, sparanghel și Cassoulet de ciuperci
Fasole albă rapidă, sparanghel și Cassoulet de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 404 calorii, 24g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză parmigiano-reggiano, șalotă, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Fasole Albă ?Cassoulet, Cârnați de rață și Cassoulet de fasole albă, și Cassoulet De Fasole Albă Cu Parfum De Cimbru.
Instrucțiuni
1
Aduceți 5 căni de apă la fiert într-o tigaie mare din oțel inoxidabil și adăugați sparanghel în tigaie. Acoperiți și gătiți 2 minute; scurgere. Clătiți sparanghelul cu apă rece; se scurge bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați 1 lingură de ulei, învârtindu-se pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
4
Adăugați ciuperci, șalotă și usturoi; saut 8 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
Usturoi
5
Adăugați vin; gatiti 3 minute sau pana se evapora lichidul. Se amestecă bulionul, maghiranul și fasolea; aduceți la foc mic. Reduceți căldura la mediu și gătiți timp de 12 minute sau până când este groasă și fasolea este foarte fragedă. Se amestecă piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Maghiran
Fasole
Bulion
Vin
6
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
7
Puneți pâinea și untul francez într-un robot de bucătărie și pulsați până se formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Franceză
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
8
Adăugați restul de 1 lingură de ulei și brânză în pesmetul grosier; pulsează până se combină. Se amestecă sparanghelul în amestecul de fasole; presărați uniform amestecul de pesmet grosier peste amestecul de fasole. Se fierbe 3 minute sau până când firimiturile se rumenesc.